От днес започва ремонт на кръговото кръстовище около паметника на Васил

...
От днес започва ремонт на кръговото кръстовище около паметника на Васил
Коментари Харесай

Заради ремонти: от днес са запушени и паметникът Левски, и пътят за Перник при Владая

От през днешния ден стартира ремонт на кръговото кръстовище към паметника на Васил Левски в София.

" На два пъти за към осем дни ще се извърши ремонтът. От през днешния ден е затворено западното кълбо, то ще се преасфалтира, би трябвало да се положат три пласта асфалт, след което придвижването ще се обърне и ще се направи ремонт и от другата страна “, изясни зам.-кметът по строителството към Столична община Ангел Джоргов тази заран пред бТВ.

Той добави, че придвижването на градския превоз се резервира. Тролейбусната спирка е преместена директно при улица „ Врабча “.

Джоргов добави, че от през днешния ден стартира ремонт на улица „ Народно хоро “ в квартал „ Овча купел “.

Също от през днешния ден изходът на София към Перник при разклона за Мърчаево, малко над Владая, е запушен поради ремонт.

Има притеснение на пътя поради въпросния ремонт, който се постанова поради свлачищни процеси.

" Въведена е краткотрайна организация на придвижването. Тук ще се извърши по европейска стратегия подсилване на свлачище, което се намира на пътя София – Кулата. Срокът за осъществяване е шест месеца, само че мощно се надяваме програмата да бъде съкратена.

По време на ремонтните действия придвижването ще бъде затруднено за пътуващите по трасето София-Перник. В сектора на свлачището, който е с дължина 300 метра, придвижването ще се прави в две ленти, а не както беше до момента в три. В посока Перник придвижването е в една лента, а при естествена организация на придвижването е в три “, изясни пред бТВ инж. Румен Сачански, шеф на Областното пътно ръководство в столицата.

Той поучава жителите да употребяват различни направления по автомагистрала „ Люлин “ и Перник – Голямо Бучино - Мало Бучино – Суходол.

Сачански изясни, че планът за ремонта е почнал преди две години и се надява до края на септември да завърши.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР